Glazen Balustrade

GLAZEN BALUSTRADE

GLAZEN BALUSTRADE

Veilige glazen balustrade

Een balustrade van glas maakt de architect in u los. De veiligheid door het sterke veiligheidsglas in combinatie met stijlvolle, lichtdoorlatende glazen balustrades geven uw loft, trappenhuis, buitenterras, balkon, of wellicht uw vide de stijvolle en toch veilige architecturale uitstraling die u wenst. Een balustrade van glas vergroot bovendien uw woning visueel. Extra lichtinval en uitzicht zorgen visueel namelijk voor extra woonruimte.

Balustrade van veiligheidsglas

Bij DutchGlassDesign kan een glazen balustrade geheel transparant uitgevoerd worden, maar ook matglas of de combinatie met strak roestvrijstaal behoort tot de mogelijkheden. Wij stellen uw ideale glazen balustrade geheel op maat voor u samen. Of het nu gaat om een gebogen balustrade of rechte balustrade, gehard of gelaagd glas, gekleurd of gezandstraald glas. Onze glazen balustrades vormen altijd een duurzame, fraaie aanvulling op uw interieur. (lees meer …)

Maatwerk gebogen glazen balustrades

Ook voor maatwerk zijn wij de specialist die u zoekt. Of het nu gaat om het leggen van verbinding met de andere delen van uw huis of het veilig en transparant begrenzen van uw balkon. Een glazen balustrade van DutchGlassDesign maakt elke inrichting extra aantrekkelijk. Zelfs de combinatie met een glazen trap of beloopbare glazen vloer hoort tot de mogelijkheden.

Elke glazen balustrade zijn eigen 3D ontwerp

Glas is speels en fascinerend, of het nu binnenshuis of buiten wordt toegepast. Dat hoge balkon waar altijd wind omheen speelt, maar wel een uniek uitzicht biedt over de stad wordt met een glazen balustrade onderdeel van uw woning. Hierdoor kunt u beschut genieten van het fraaie panorama en duren de zwoele zomeravonden extra lang! Laat uw ontwerp voor een glazen balustrade moeiteloos uitvoeren in combinatie met RVS omlijstingen. Het begint met een precieze meting en uitzoeken van de meest perfecte materialen, zichtbaar gemaakt in onze 3D ontwerpsoftware, of op papier met een exacte tekening. Dat maakt onderdeel uit van onze prijsbewuste offerte waarin wij uw maatwerk balustrades precies omschrijven. Waar gewenst kan speciale LED verlichting worden toegepast, voor een mooi verlicht eindresultaat. Na uw goedkeuring wordt het ontwerp in productie genomen. Door onze manier van werken weet u vooraf precies hoe fraai uw balustrade wordt uitgevoerd en tegen welke kosten. Wel zo transparant!

Uitschuifbare glazen balustrade

Bij Dutch Glass Design hebben wij glazen balustrades die werken met het ClickitUp systeem. Hiermee dient de glazen balustrade ook als windbreker. Deze glazen balustrades zijn daarom ook prima te gebruiken als horeca windscherm om uw gasten lekker uit de wind te laten genieten van een hapje en drankje. Met een simpele beweging laat u de balustrade van glas uitschuiven tot een prettige hoogte waardoor u lekker uit de wind zit. Met hetzelfde gemak laat u de balustrade ook weer zakken tot de oorspronkelijke hoogte.

Glazen balustrade op maat

Bij Dutch Glass Design maken wij onze glazen balustrades geheel voor u op maat. Het maakt dus niet uit of u op zoek bent naar een glazen balustrade op maat voor een klein balkon of een complete galerij. Wij zetten onze glazen balustrades zowel bij particulieren als bij bedrijven of VVE’s. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor uw nieuwe balustrade van glas.

“Glazen balustrade voor uw specifieke balkon, terras, vide, roltrap, is maatwerk!”

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.

Glazen balustrade
WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.

Glazen balustrade