Horeca windscherm

HORECA WINDSCHERM

HORECA WIND SCHERM

Horeca terras scherm

Wilt u uw klanten een plekje uit de wind op het terras kunnen verzekeren? Dan is een horeca terrasscherm wat u nodig heeft. Bij Dutch Glass Design maken wij een horeca terrasscherm volledig op maat, afgestemd op al uw wensen. Zo kunnen voortaan alle klanten lekker uit de wind genieten van een hapje of een drankje.

Verschillende horeca windschermen

Een terrasscherm voor horeca zijn er in verschillende uitvoeringen. Dutch Glass Design is er om samen met u te bespreken waar uw terras windscherm aan moet voldoen. Zodoende kan er een windscherm op uw terras komen dat perfect aansluit op uw wensen. [lees meer …]

Uitschuifbaar horeca windscherm

Het terras windscherm van Dutch Glass Design werkt volgens het ClickitUp systeem. Met dit systeem is het mogelijk om uw horeca windscherm uit te schuiven naar maar liefst 190 centimeter hoogte. In tegendeel tot andere windschermen is het met het glazen windscherm mogelijk om toch te genieten van het uitzicht terwijl u tegelijkertijd lekker uit de wind zit. Is de wind gaan liggen of wordt het te warm achter het terrasscherm? Dan is het horeca terrasscherm ook binnen de kortste keren weer naar beneden te krijgen. Heeft u niet op iedere plek van het terras evenveel wind? Geen zorgen, want met het uitschuifbaar horeca windscherm is het mogelijk om per deel de uitschuiffunctie te gebruiken.

Hoe werkt het uitschuifbare horeca terrasscherm?

De uitschuifbare horeca terrasschermen zijn eenvoudig in en uit te schuiven. Geen gedoe lange wachttijden of systemen die kapot kunnen gaan. Met een simpele druk op het glas worden de gesynchroniseerde gasveren geactiveerd die het glazen terrasscherm automatisch naar boven drukken tot de hoogte van 190 centimeter.[…lees meer]

Download Brochure ClickitUp®

Download Brochure incl. technische specificaties

Nederlandsetalige website

website-ClickitUp

van Zweedse fabrikant Click-it-up

In hoogte verstelbaar terras windscherm

De horeca terrasschermen van Dutch Glass Design werken met het ClickitUp® systeem. Hiermee kun je op een winderige dag de bewegende sectie van het uitschuifbare terras windscherm met een druk ontgrendelen. In de verhoogde stand (zo’n 190cm) werkt het horeca terrasscherm dus perfect als weer- en windscherm.

Het ClickitUp® horeca windscherm beschermt uw restaurant gasten tegen weer en wind en maakt het buitenterras tot een heerlijke plek om te vertoeven. Ook als het nog geen zomer is. Zo maakt u uw terras meer dagen per jaar en meer uren per dag een heerlijke plek om te vertoeven.

Drie modellen

Bij Dutch Glass Design is het terras horecascherm van ClickitUp® verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo maken wij onderscheid tussen de ClickitUp®Standard (begane grond), ClickitUpBalcony (voor op balkon of terras) en ClickitUpInside (voor achter een bestaande glazen balustrade). Zo is er altijd wel een model dat perfect aansluit bij uw horeca terras. Ontvangt u graag meer informatie over de horecaschermen van Dutch Glass Design? Neem dan contact op met onze klantenservice of download de brochure.

Korte terugverdien periode

De terugverdienperiode voor deze investering is véél korter dan u wellicht denkt. Door het prettige klimaat op uw terras blijft uw gast langer zitten en dus omzet brengen. Alleen uw variabele kosten stijgen nog mee, de rest is netto winst. Met uw offerte ontvangt u van ons direct een terugverdien calculatie als excell sheet, waarmee u naar hartenlust kunt rekenen. U zult verbaasd staan…..

Horeca glazen windscherm met de mogelijkheid om uw horeca windscherm uit te schuiven naar maar liefst 190 centimeter hoogte.

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.