Glazen trap of vloer

Glazen trap of vloer

Glazen trap of vloer

Een glazen trap of vloer – durft u te lopen op licht?

U heeft het vast al eens gezien in een film over architectuur. Een fraai appartement of loft waar de architect zijn gang mocht gaan. Een transparante glazen trap of vloer, aangebracht tussen alle verdiepingen, zorgt ervoor dat alle ruimtes met elkaar in verbinding worden gebracht. Stelt u zich dat eens voor in uw eigen waardevolle woning of appartement. Elke etage, voorzien van een beloopbare, krasvaste glazen vloer waarmee u volop daglicht ontvangt en verbonden bent met elke ontvangstruimte.

De sterkste glazen vloeren liggen aan uw voeten

Het lijkt een beetje vreemd in het begin om over glas te lopen, maar de voordelen van glazen vloeren worden al snel duidelijk. Uiteraard zijn de glazen vloeren voorzien van een kraswerende en waar nodig van een antisliplaag voor uw veiligheid. Net als glazen trappen zijn de glazen vloeren samengesteld uit 3 lagen glas waartussen PVB folie, waarmee het tot 5 keer zo sterk wordt als normaal glas, een geruststellende gedachte.  […lees meer]

Glazen vloeren kennen vele toepassingen – welke past bij u?

Beloopbare glazen vloeren worden gebruikt in situaties waar de natuurlijke lichtinval vanaf het dak, de tussenvloer of naar het souterrain behouden moet worden. Vaak worden glazen vloeren ook gebruikt bij loopbruggen en vides, wat een bijzonder eigentijds en transparant effect geeft. Vaak worden glazen vloerdelen gebruikt om ons in een gerenoveerd gebouw een kijkje in de rijke historie te gunnen, zonder de functionaliteit voor de bewoners aan te tasten.

Dreamglass Privacy glass en glazen vloeren, een winnende combinatie

Transparantie en licht in huis is mooi, maar soms is het prettig zelf voor wat meer privacy te zorgen, omdat je nu eenmaal niet alles met je buren wilt delen. Dan zijn de transparante glazen vloeren met één druk op de knop te schakelen naar fraai, ondoorzichtig privacyglas. U kunt zelfs  uiterst gemakkelijk de afstandsbediening gebruiken om de glazen vloeren te dimmen naar de gewenste privacystand. Ook hier geldt dat het glas in vele vormen en maten voor u gemaakt kan worden zodat het altijd naadloos binnen uw ontwerp en uw budget zal passen.

“Beloopbare glazen vloeren worden gebruikt in situaties waar de natuurlijke lichtinval vanaf het dak, de tussenvloer of naar het souterrain behouden moet worden. ”

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.