ClickitUp®

ClickitUp®

CLICKITUP® WINDSCHERM

CLICKITUP® WINDSCHERM

ClickitUp® Balustrade

ClickitUp® het revolutionaire balkon en terras balustrade systeem, met ingebouwd windscherm! Van een uiterst strak uitgevoerde en veilige balustrade tot een perfect windscherm met slechts één handdruk….

ClickitUp® wordt vervaardigd uit glas en aluminium, is dus gewoon onderhoudsvrij, waar u het ook toepast! Het windschermgedeelte wordt –tot wel een hoogte van 1.90 meter omhoog gestuwd door 2 gesynchroniseerde gasveren, die volledig onderhoudsvrij zijn weg gebouwd in de aluminium balusters.

Toepassingen van de Click It Up

Afhankelijk van de gekozen uitvoering kunt u ClickitUp® toepassen als terrasafscheiding met windscherm, bij restaurants en hotels, of op iedere plek waar u lekker beschut uit de wind wilt kunnen zitten. […lees meer]

ClickitUp-mark-Quality-Made-in-sweden-ErgoSafe

ClickitUp ® Balcony

Daarnaast kunt u ClickitUp® in de “Balcony” uitvoering toepassen als doorvalveilige balustrade tot op grote hoogten. Ook hier blijft het uitschuifbare gedeelte tot 1,9 mtr boven uw balkonvloer uit rijzen, waardoor u heerlijk in de luwte van de zon kunt genieten, hoe hoog uw balkon zich ook bevindt!! ClickitUp® Balcony is getest volgens de europese norm EN 12600: 2002 en uiteraard voorzien van een CE keurmerk.

ClickitUp® Inside

Met ClickitUp® “inside”, plaatst u eenvoudig dit beweegbare windscherm binnen uw bestaande balkon, zodat u geen dubbel balustrade plaatst en de onderliggende constructie normaal kunt benutten.

ClickitUp® Door

Door middel van ClickitUp® Door kunt u zelfs een deur opnemen uw balustrade/ windscherm, zodat u bijvoorbeeld vanaf de steiger zo uw boot kunt instappen.

Download Brochure ClickitUp®

Download Brochure incl. technische specificaties

Nederlandsetalige website

website-ClickitUp

van Zweedse fabrikant Click-it-up

Een in hoogte verstelbare glasbalustrade met een glashelder uitzicht

ClickitUp® is meer dan een glazen balustrade. Op een winderige dag kunt u de bewegende sectie van de glasbalustrade met een drukontgrendeling ontgrendelen. In de verhoogde stand werkt de balustrade als weer- en windscherm.

ClickitUp® beschermt de gasten van een restaurant tegen weer en wind en maakt het buitenterras tot een heerlijke plek om te vertoeven. Meer uren per dag én per jaar. Bent u wat huiselijker ingesteld, dan zorgt de in hoogte verstelbare glasbalustrade voor een langer en aangenamer buitenseizoen met familie, vrienden en bekenden.

Korte terugverdien periode

De terugverdienperiode voor deze investering is véél korter dan u wellicht denkt. Door het prettige klimaat op uw terras blijft uw gast langer zitten en dus omzet brengen. Alleen uw variabele kosten stijgen nog mee, de rest is netto winst. Met uw offerte ontvangt u van ons direct een terugverdien calculatie als excell sheet, waarmee u naar hartenlust kunt rekenen. U zult verbaasd staan…..

ClickitUp® is verkrijgbaar voor op de begane grond (ClickitUp®Standard), voor op een balkon/terras (ClickitUp®Balcony) en voor achter een bestaande balustrade (ClickitUp®Inside). ClickitUp®Standard en ClickitUp®Balcony zijn verkrijgbaar als vaste glasbalustrade. Ga voor meer informatie over de in hoogte verstelbare glasbalustrade naar ons bestelformulier.

“ClickitUp® is meer dan een glasbalustrade. In de verhoogde stand werkt ClickitUp® als windscherm.”

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.