Porta Pivot

Porta Pivot

Porta Pivot

Stalen deuren van Porta Pivot

Bij Dutch Glass Design presenteren wij de Porta Pivot deuren en wanden met het uiterlijk van stalen deuren en puien, maar vervaardigd uit veel lichter en duurzamer aluminium. Dutch Glass Design biedt stalen deuren op maat aan. Hierbij houdt het niet op bij zwarte stalen deuren. We bieden stalen deuren aan in diverse soorten kleuren en maten.

Maatwerk stalen deuren

Iedere indeling is mogelijk, iedere maatvoering is mogelijk en er zijn vele kleuren leverbaar. Bij Dutch Glass Design leveren wij maatwerk van de beste kwaliteit. In onze showroom vindt u het mooiste voorbeeld, een grote taatsdeur van 1200 x 2650mm, geplaatst in een zogenoemd spaceframe, waardoor deze deur van alle kanten bewonderd kan worden. Aan iedere kant is een verschillende greep gemonteerd zodat u direct uw keuze kunt maken en kunt zien hoeveel mogelijkheden er zijn. Dutch Glass Design verzorgt het gehele traject: engineering en inmeten, productie van de deuren en wanden en de installatie ter plaatse, u wordt volledig ontzorgd. De prijzen zijn concurrerend en de levertijd te overzien: maximaal 5 weken na inmeten komen wij de deur(en) bij u monteren. […lees meer]

Stalen Taatsdeuren

De Porta Pivot deuren zijn verkrijgbaar als taatsdeur, pendeldeur en aanslagdeur, al dan niet in een bijpassend metalen kozijn. Met bijpassende grepen in dezelfde stijl en uitgevoerd met sluit magneten, waardoor de deur “kleeft” op zijn positie maar geruisloos wordt “losgelaten” wanneer er weinig druk wordt uitgevoerd.

Stalen binnendeuren

Bij Dutch Glass Design is alles mogelijk. Iedere indeling, maatvoering en er zijn veel kleuren leverbaar. Dus niet alleen de bekende zwarte variant is leverbaar, maar ook blank aluminium, bronskleurig gemoffeld en zelfs messing geborsteld. Dit zorgt voor een uitermate chique uitstraling.

Stalen deur zwart

In onze showroom vindt u een mooie grote taatsdeur van 1200 x 2650 mm, geplaatst in een zogenoemd space frame, waardoor deze deur van alle kanten bewonderd kan worden. Aan iedere kant is een verschillende greep gemonteerd zodat u kunt zien hoeveel mogelijkheden er zijn.

Industriële deur

Bij Dutch Glass Design verzorgen wij het gehele traject. Van de engineering en inmeten tot de productie van de deuren, wanden en de installatie ter plaatse. Alles wordt volledig geregeld. Door digitaal inmeten stellen wij direct vast op welke wijze uw deur straks sluitend in de sparing past en u jarenlang van top-maatwerk kunt genieten. Welke stijl of kleur stalen deur u ook kiest, onze industriële stalen look binnendeuren maken een huis helemaal af.

Stalen schuifdeur

Een stalen schuifdeur is een deur die je niet draait, maar schuift. In veel oudere huizen vind je vaak een schuifdeur, en met de komst van Dutch Steel Doors komt dit weer helemaal terug. De stalen schuifdeur wordt steeds populairder. Een stalen schuifdeur is ideaal als roomdivider of wanneer de ruimte niet geschikt is voor een draaideur. Er zijn genoeg manieren om gebruik te maken van een stalen schuifdeur. Plaats de deur voor een kledingkast en je creëert een prachtige inloopkast.

Zwarte stalen deur

Door het plaatsen van zwarte stalen deuren met glas, creëer je veel licht in de ruimte. Hierdoor lijkt de ruimte veel groter.

Vraag direct een offerte bij ons aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Maximaal 5 weken na inmeten komen we de deuren bij u monteren.

“Bij Dutch Glass Design presenteren wij de Porta Pivot deuren en wanden met het uiterlijk van stalen deuren en puien, maar vervaardigd uit veel lichter en duurzamer aluminium. ”

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.