Glazen schuifdeur

GLAZEN SCHUIFDEUR

GLAZEN SCHUIFDEUR

Glazen schuifdeur – royaal bemeten

Met een glazen schuifdeur gaat er een wereld voor u open. U denkt misschien aan het welkome entree van een winkel, waar bij uw nadering de glazen schuifdeur al open gaan.  Het gastvrije gevoel van een glazen schuifdeur is ook in uw woning uitvoerbaar, van entree tot woonkamer, slaapkamer of kantoor aan huis, zelfs tot in uw badkamer of in uw douche.

Flexibel wonen met glazen schuifdeuren

In vele woningen zijn de woonkamer en de keuken aan elkaar verbonden. Een open ruimte is fraai en uiterst gastvrij. Het kan ook zijn dat u, gelang de situatie, kiest voor de sfeer en gezelligheid van min of meer afgescheiden ruimtes. Die flexibiliteit bouwt u moeiteloos in met het gebruik van een glazen schuifdeur. Ze zijn werkelijk ruimtebesparend, laten het daglicht door en schermen af waar u dat wenst. De uitvoering is werkelijk onbegrensd. U kunt helder, extra helder glas, gedeeltelijk melkglas of zelfs uw gelaserd ontwerp laten toepassen. […lees meer]

Robuuste railssystemen voor uw glazen schuifdeur

Voor een soepel lopende schuifdeur is het juiste rolsysteem natuurlijk erg belangrijk. U kunt kiezen voor een design systeem dat zichtbaar bijdraagt aan de ophanging van de glazen schuifdeuren of kiezen voor een onzichtbaar, uiterst discreet en slank railsysteem dat de schuifdeuren ondersteunt. Afhankelijk van uw wensen kunnen glazen schuifdeuren met een topmontage, of wandmontage worden uitgevoerd,  van 10 tot 12 mm glas. Met een uiterst bescheiden rail van slechts 40 mm is dit systeem uiterst sterk en kan tot wel 150 kg aan glas dragen. Het glas sluit uiterst discreet en zacht door het gepatenteerde soft closing stopsysteem. Dit zorgt er voor dat uw schuifdeur zacht sluit zodra het zijn eindpunt bereikt. Wij raden dit aan omdat gehard glas het meest gevoelig is aan de zijkanten. De maximum afmetingen van een glazen schuifdeur hangt samen met het door u gekozen railsysteem en de glasdikten. Verder niets.

Glazen schuifdeuren in uw badkamer

Het genoegen van een ruime instap in uw douche wordt mogelijk gemaakt door een fraaie glazen schuifdeur in uw inloopdouche. Spatvrij, onderhoudsarm en uiterst transparant ontworpen  benut u elke centimeter van uw badkamer of uw douche.

Glazen schuifdeuren voor een stijlvolle veranda

Zit u ook graag buiten op uw terras? U verlengt het seizoen met maanden door uw veranda, balcon of zonneterras flexibel af te schermen met glazen schuifdeuren. Beschut van de wind en de regen, zit u al vroeg in het voorjaar lekker buiten en nog lang in de herfst gezellig in uw ” buitenverblijf” te genieten van het uitzicht.

“Glazen schuifdeuren in onbegrensde uitvoeringen voor zowel voor de particulier als voor bedrijven”

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.