Glazen pendeldeur

Glazen pendeldeur

Glazen pendeldeur

Glazen pendeldeur met hydraulische scharnieren

Deze glazen pendeldeur draait op innovatieve hydraulische scharnieren. Dit systeem laat zich eenvoudig installeren en is ideaal voor vloeren waarin geen vloerveer in gewerkt kan of mag worden. Uiteraard zijn al onze scharnieren en deurbeslag voor de glaszen pendeldeur van de hoogste kwaliteit. Elk scharnier of vloerveer wordt mooi afgewerkt. Een metalen afdekplaatje beschermt het mechanisme en zorgt voor een strak uiterlijk van uw glazen deur.

Met onze glazen pendeldeur bespaart u ruimte, heeft daglicht vrij spel en geeft u uw ruimtes een aantrekkelijk uiterlijk. Zo hebben u en uw gasten de nodige privacy en behoudt u het ruimtelijke gevoel in uw woning of werkomgeving.

Design glazen pendeldeur geschikt voor de veeleisende gebruiker

Wat maakt onze glazen pendeldeur zo bijzonder? Deze design glazen pendeldeuren zijn voorzien van hoogwaardig deurbeslag, garant voor jarenlang probleemloos gebruiksgemak. Alle glazen pendeldeuren worden op maat ingemeten door onze eigen vakmensen en vakkundig vervaardigd bij Martens Glasindustrie, onze leverancier in Meer, België. […lees meer]

Vakkundige plaatsing pendeldeuren

Uiteraard zorgen wij ook voor een vakkundige plaatsing van de door u gekozen glazen pendeldeuren. U kunt deze perfecte glazen pendeldeuren voorzien van robuuste deurgrepen, uitvoeren in roestvrij staal, te bedienen met subtiele elegante deurklinken. Hiermee sluit u elke ruimte in uw woning, badkamer of werkruimte stijlvol af. Daarbij zorgen de glazen pendeldeuren voor een vrije lichtinval in combinatie met de gewenste privacy. Of u nu een royale toegang wenst tot uw badkamer met de glazen pendeldeuren, of een gastvrije ontvangst in uw hal, het kan allemaal! Voor elk budget, van basic tot extra luxe, ontwerpen wij graag en precies uw eigen glazen pendeldeuren voor het mooiste resultaat.

Glazen pendeldeuren met hydraulische scharnieren

Deze glazen pendeldeuren draaien op innovatieve hydraulische scharnieren. Dit systeem laat zich eenvoudig installeren en is ideaal voor vloeren waarin geen vloerveer ingewerkt kan of mag worden. Uiteraard zijn al onze scharnieren en deurbeslag voor de glas pendeldeur van de hoogste kwaliteit. Elk scharnier of vloerveer wordt mooi afgewerkt. Een metalen afdekplaatje beschermt het mechanisme en zorgt voor een strak uiterlijk van uw glazen deur.

Met onze glazen pendeldeuren bespaart u ruimte, geeft u het daglicht vrij spel en geeft u uw ruimtes een aantrekkelijk uiterlijk. Zo hebben u en uw gasten de nodige privacy en behoudt u het ruimtelijke gevoel in uw woning of werkomgeving.

Kozijnloze glazen pendeldeuren

Bij Dutch Glass design zijn alle glazen pendeldeuren kozijnloos. Door de innovatieve hydraulische scharnieren is het mogelijk om de pendeldeur aan de muren te bevestigen en de pendeldeuren een mooi en afgewerkt geheel vormen. Bovendien profiteert u op deze manier ook nog eens van een verbeterde lichtinval in huis. Heeft u graag glas in huis, maar dan met kozijnen? Dan raden wij de stalen kozijnen van onze Dutch Steel Design lijn aan. Deze zorgen voor een modern en industrieel effect.

“De pendeldeur draait op innovatieve hydraulische scharnieren en is ideaal voor vloeren waarin geen vloerveer in gewerkt kan of mag worden. ”

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.