Alusta steellook

Alusta steellook

‘Hydraulische draaideuren, vaste wanden en schuifdeuren’

De keuze van deuren en wanden in een huis of commerciële ruimte is van groot belang. Deuren dienen niet alleen als functionele toegangspunten, maar ze hebben ook een aanzienlijke invloed op de algehele esthetiek en sfeer van een ruimte. Voor diegenen die een eigentijdse en industriële uitstraling wensen, is Alusta een uitstekende optie.

Vijf troeven die we maar al te graag uitspelen:

1. Van standaard tot zeer speciaal: veel ontwerpmogelijkheden waardoor unieke deuren kunnen worden gecreëerd.

Bij ons draait alles om het verwezenlijken van jouw unieke visie. Of je nu op zoek bent naar een standaarddeur of iets heel bijzonders wilt, wij hebben ontwerpmogelijkheden die aan jouw wensen voldoen. Onze deuren kunnen worden aangepast aan jouw stijl, zodat je een uniek stukje vakmanschap in je interieur kunt integreren.

2. Oplossingen op maat: ‘dat gaat niet’ staat niet in ons woordenboek. Wij bekijken de mogelijkheden per situatie.

Bij ons zijn er geen beperkingen. We geloven niet in “dat gaat niet.” Ons toegewijde team bekijkt elke situatie afzonderlijk en zoekt naar oplossingen op maat. Of het nu gaat om afmetingen, stijl, of specifieke eisen, we passen onze deuren aan om aan jouw behoeften te voldoen. (lees meer…)

3. Snelle levertermijnen: glas, beslag en vakmannen onder 1 dak.

Wij begrijpen de waarde van tijd. Daarom hebben we niet alleen de ontwerpfase vereenvoudigd, maar ook het productieproces. Onze deuren worden snel en efficiënt geleverd, omdat we alle benodigde elementen, zoals glas en beslag, onder één dak hebben. Hierdoor kunnen we snelle levertermijnen garanderen en je project op schema houden. Bovendien hebben we ervaren vakmannen beschikbaar om de installatie naadloos uit te voeren.

4. Service op maat: 3D visualisaties, configurator, installatievideo’s en technische handleidingen.

Onze service strekt verder dan de deur zelf. We bieden op maat gemaakte 3D visualisaties om je te helpen je droomdeur te visualiseren voordat je een beslissing neemt. Met onze configurator kun je verschillende opties verkennen en je deur precies aanpassen aan je smaak. Daarnaast bieden we uitgebreide installatievideo’s en technische handleidingen om ervoor te zorgen dat je deur correct wordt geïnstalleerd en probleemloos functioneert.

5. Nieuwe ontwikkelingen op basis van de marktvraag.

We blijven voortdurend innoveren. We luisteren naar de marktvraag en passen onze producten en diensten voortdurend aan om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

De foto’s van voltooide projecten die je op ons platform vindt, zijn gecreëerd door derde partijen en dienen uitsluitend ter illustratie en inspiratie. Deze beelden bieden een glimp van de mogelijkheden en geven creatieve ideeën voor toekomstige projecten.

Download catalogus

Download Brochure incl. technische specificaties

Alusta deur Configurator

Maak uw eigen ontwerp

Maak uw eigen deur ontwerp!

“Alusta deuren zelf 3D visualisaties maken op maat, om je te helpen je droomdeur te visualiseren voordat je een beslissing neemt.”

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.