Balkonbeglazing

Balkonbeglazing

Balkon beglazing

Balkon beglazing van hoge kwaliteit

Het balkon is een onderdeel van uw woning. Toch laat het weer het niet altijd toe om buiten te zitten. Door het plaatsen van balkonbeglazing houdt u wind tegen en maakt u van uw balkon een extra leefruimte.

Types balkon beglazing

Dutch Glass Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk glasoplossingen voor uw balkon. Of u nu op zoek bent naar een glazen balkon balustrade of juist op zoek bent naar een uitschuifbaar windscherm. Met de maatoplossingen van Dutch Glass Design is er altijd een optie om van uw balkon een extra leefruimte te maken die aansluit op het interieur van uw woning. (lees meer…)

Balkon beglazing systeem

Bij Dutch Glass Design maken wij balkonbeglazing met het Clickitup systeem. Dit balkonbeglazing systeem maakt het mogelijk om met een enkele handdruk het balkonglas kunt uitschuiven. Hierdoor geniet u op een winderige dag alsnog van het weer, terwijl u op een warme dag juist geniet van een verfrissend windje. Slaat het weer om? Geen paniek, want de uitschuifbare balkonbeglazing van Dutch Glass Design heeft u binnen no time weer ingeschoven.

Hoe werkt het balkon beglazing systeem?

Het balkonbeglazing systeem waarmee Dutch Glass Design werkt is het bekende Clickitup systeem. Dit systeem is volledig vervaardigd uit glas en aluminium, waardoor het niet alleen zeer solide, maar ook onderhoudsvriendelijk is. Door middel van 2 gesynchroniseerde gasveren is het mogelijk om de balkonbeglazing te verhogen tot wel 1,90 meter hoog. Deze gasveren zijn ook volledig onderhoudsvrij en tevens netjes weggewerkt in de aluminium balusters.

Balkon beglazing door Dutch Glass Design

Wilt u graag balkonbeglazing laten plaatsen? Dan bent u bij Dutch Glass Design helemaal op de juiste plek. Wij ontwerpen, begeleiden en plaatsen grootschalige glasprojecten in hotels, horeca, kantoorpanden maar ook bij particulieren. Wij denken met u mee en leveren altijd wat we beloven.

“Balkonbeglazing op maat voor uw specifieke balkon, in de verhoogde stand werkt het ook als windscherm”

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.