Wij staan weer op de Horecava dit jaar op stand 01.361 van 8 tot 11 januari 2024.

Op de stand van Dutch Glass Design in hal 1, stand 361 zien we de revolutionaire ClickitUp balustraden met uitschuivende winschermen. 

Eenvoudig te bedienen door het personeel, stormvast tot 1.90 mtr hoog uit de wind. Zweedse topkwaliteit; Glas, Roestvrijstaal en Aluminium. Gasveren uit Duitsland, onverwoestbaar

Professioneel geplaatst, 2 jaar garantie op juiste werking en montage.

Wij leveren en monteren volledig op maat binnen 6 weken na opdracht.  

ClickitUp Balustrade op Horecava

ClickitUp® het revolutionaire balkon en terras balustrade systeem, met ingebouwd windscherm! Van een uiterst strak uitgevoerde en veilige balustrade tot een perfect windscherm met slechts één handdruk….

ClickitUp® wordt vervaardigd uit glas en aluminium, is dus gewoon onderhoudsvrij, waar u het ook toepast! Het windschermgedeelte wordt –tot wel een hoogte van 1.90 meter omhoog gestuwd door 2 gesynchroniseerde gasveren, die volledig onderhoudsvrij zijn weg gebouwd in de aluminium balusters.

Professioneel windscherm- doorvalveilige balustrade met ingebouwd windscherm- horecawindscherm-horeca-windscherm -uit de wind en in de zon Zweedse topkwaliteit-ultra strak design-stormvast windscherm, uitgeschoven tot windkracht 10!
Clickit-up staat op horecava.