Glazen douche deur/wand

Glazen douchedeur en douchewand

Glazen douchedeur en douchewand

Uw glazen douchedeur door ons voor u op maat gemaakt

Een glazen douchedeur geeft elke badkamer het gevoel van extra ruimte door de verbeterde lichtinval. Of het nu gaat om inbouw van uw douche, het creëren van een ruime inloopdouche van glas of een luxe glazen spa. Elke glazen douchedeur op maat is mogelijk. U kunt kiezen uit 8*mm dik gehard gelaagd glas, voorzien van bij voorbeeld een matglaszone wat dient als privacyglas, extra helder glas, maar natuurlijk ook onderhoudsvrij glas wat is voorzien van een speciale beschermende behandeling voor deze weldadige douches. Met de Clearsheet coating beschermt u het glas van uw glazen douchewand of uw glazen douchedeur tegen kalkaanslag, veroorzaakt door hard water, of aanslag van restjes zeep of shampoo. Niet schrobben maar heerlijk relaxed genieten van uw hoogwaardige glazen douchedeur op maat, zo garanderen wij jarenlang plezierig en onderhoudsvrij gebruik.

Glazen douchewand onzichtbaar UV verlijmd

Uiteraard wilt u de strakke en uiterst gladde eigenschappen van uw douche optimaal benutten. Met het UV verlijmen van onze glazen douches bereikt u niet alleen een optisch fraai effect, zonder beperking door profielen, maar krijgt u een ook megasterke verbinding van de elementen van deze douches. Met deze innovatieve techniek van het UV verlijmen heeft u onbeperkte transparantie van uw glazen douchewanden en een optimaal ruimtelijk gevoel. […lees meer]

Glazen douchewanden in alle kleuren

De keuze in douches hangt alleen maar van uw eigen smaak af. De glazen wand van onze douches kunnen wij voor u emailleren of lakken. Van basiskleur tot en met RAL of de NCS kleurenwaaier.  De keuze aan kleuren voor uw glazen douchedeur of douche cabine is eindeloos. Als standaard bieden wij u de gekleurde gelakte achterwand van gehard glas aan, maar wie weet kiest u voor achterwanden voorzien van uw eigen HD Print zodat u zich weer even op vakantie waant tijdens uw dagelijkse douches.

Cristal Care

CristalCare introduceert een innovatieve glasveredelingstechniek die in het bijzonder is ontwikkeld voor een krachtige bescherming van vele glasoppervlakken. CristalCare vormt, direct na het aanbrengen, een onzichtbare bescherming van het glasoppervlak zonder de optische en mechanische eigenschappen hiervan aan te tasten. CristalCare beschermt tegen vervuiling, minimaliseert de vorming van micro-organismen (mos, algen en schimmels) en genereert een (zelf )reinigend effect wanneer er sprake is van direct watercontact. CristalCare voorkomt veroudering van glas en is daarom de perfecte keuze voor naadloze douchedesigns, externe glastoepassingen en vele andere glasgerelateerde projecten.

Download Catalogus

Persoonlijke douchewand van glas

U maakt uw douche persoonlijk met een unieke achterwand, uitgevoerd met uw eigen HD fotoprint op glas. Voor wie iets bijzonders wenst om zijn douche of badkamer nog mooier te maken is een HD fotoprint op de glazen douchewand een fraaie optie. Uw eigen foto, of een foto uit onze collectie? De kwaliteit van de HD prints is zo hoog dat de pixels amper met het blote oog te zien zijn. De prints zijn natuurlijk waterbestendig en daarmee ideaal voor uw badkamer. Wij tonen u graag onze voorbeelden met fotoprints voor glazen douchewanden ter inspiratie.

Glazen douches veiligheid voorop

De douche wanden en deuren zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas, minimaal 8 mm dik. In uw douche of glazen douche deur kunt u een stevige handgreep of een elegante uitsparing in het glas laten aanbrengen. Bij het bespreken en inmeten  hebben we altijd oog voor uw veiligheid en comfort. Waar nodig kunnen wij u adviseren op het aanbrengen van extra grepen, antislip, voor veilig houvast of het toevoegen van een handig rekje of ophanghaakje voor uw handdoek. U heeft alles onder handbereik om uw douche tot een veilige en comfortabele ruimte te maken, waarin het heel plezierig toeven is.

“Een glazen douchedeur, of het nu gaat om inbouw van uw douche, een inloopdouche of een luxe glazen spa, elke glazen douchedeur op maat is mogelijk. ”

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.

WILT U MEER WETEN

Dutch Glass Design, glas voor u op maat gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan, of meer informatie.